Het verbeteren van jouw websiteanalyse met Matomo

Als eigenaar van een website is het van vitaal belang om inzicht te hebben in het gedrag van je bezoekers. Dit stelt je in staat om je marketingstrategie te optimaliseren, de gebruikerservaring te verbeteren en uiteindelijk je conversies te verhogen. Een van de meest krachtige tools voor website-analyse is Matomo. In deze blogpost zullen we uitleggen wat Matomo is en hoe je het kunt gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen en je online aanwezigheid te verbeteren.

 

Wat is Matomo?

 

Lees het hele verhaal →

In de huidige digitale wereld is social media uitgegroeid tot een krachtig platform voor bedrijven om hun merk te promoten, hun doelgroep te bereiken en betrokkenheid te creëren. Binnen de wereld van social media-marketing is video een onmisbaar onderdeel geworden. In deze blogpost zullen we bespreken waarom video zo belangrijk is op social media en welke voordelen het kan bieden voor jouw bedrijf.

 

Hogere betrokkenheid

 

 

Gebrek aan bekendheid

 

Een van de belangrijkste redenen waarom mijn nieuwsbrief mogelijk nog niet succesvol is, is een gebrek aan bekendheid. Het kan zijn dat ik nog niet genoeg moeite heb gestoken in het promoten van mijn nieuwsbrief en het bereiken van een breder publiek. Het opbouwen van een solide lezersbasis kost tijd en vereist doelgerichte marketinginspanningen.


Inhoudelijke kwaliteit

 

In een wereld waarin online aanwezigheid essentieel is voor bedrijven, kan het beheren van content een tijdrovende taak zijn. Gelukkig hebben wij OutShoutCentral™ ontworpen. Onze tool helpt je bij het stroomlijnen van jouw contentworkflow en bespaard je veel kostbare tijd zonder dat je kwaliteit hoeft in te leveren. In deze blogpost zullen we de voordelen van een online CMS bespreken en hoe het je in staat stelt om meer tijd te besteden aan de dingen waar je echt van geniet, zoals het genieten van de zon.

In de digitale wereld van vandaag is het creëren en delen van online content een essentieel onderdeel geworden van marketing en communicatie.

Een Facebook-post hier en een nieuwsbrief daar. Veel ondernemers gebruiken nog steeds een online contentstrategie gebaseerd op de inspiratie die zij ter plekke krijgen, of eigenlijk beter gezegd: geen strategie.

In de moderne digitale wereld heeft videomarketing een steeds grotere impact op het succes van bedrijven.