Wat is OutShout?

OutShout werd ontwikkeld binnen het webbureau Out of Site. Wij kregen vaak de vraag om naast de bouw van een website ook de opvolging van verschillende online kanalen te verzorgen. Een social media update hier, een emailing daar, wat inhoud aanpassen op de website… Al snel kwamen we tot de ontdekking dat we dit op een georganiseerde manier moeten aanpakken waarbij zowel wij als onze klanten inzichtelijk krijgen welke content op welk moment van de dag live zou gaan.

Hieruit is het platform OutShoutCentral™ geboren: een overzichtelijke kalender gekoppeld aan een goedkeuringsplatform zodat iedereen op elk moment op de hoogte is.

We tonen je graag hoe het precies werkt in een online demo.

Vraag een demo aan  

Wat heeft OutShout jou te bieden?

Social Media Beheer Social Media Beheer

Social Media Beheer

Onze copywriters maken voor jou – in de juiste tone-of-voice – een social media post. We voorzien die van het juiste beeldmateriaal, emoji’s, hashtags en op het beste moment van de dag zetten we deze live.

Jij kiest zelf de kanalen waar wij op actief zijn. In onze verschillende abonnementen zijn dat steeds 1, 2 of 3 kanalen.

Nieuwsbrief Beheer Nieuwsbrief Beheer

Nieuwsbrief Beheer

We verzorgen het eerste ontwerp van jouw nieuwsbrief-template. Daarna gaan we steeds op afgesproken momenten jouw nieuwsbrief voorzien van content (beeld en tekst). Hierbij gaan we ook vooral met jou in gesprek om de beste combinatie van content te krijgen: productinformatie, algemene content, een testimonial, …

Website Content Beheer Website Content Beheer

Website Content Beheer

We kennen onze weg goed in elk content management systeem (WordPress, Drupal, Joomla, …) zodat we snel kunnen schakelen om jouw website up-to-date te houden met nieuwe blogartikelen, algemene pagina’s, productinformatie, … Zo halen we goede resultaten op vlak van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Wat maakt OutShout uniek?

OutShout - wat maakt ons uniek?

Wij nemen proactief actie op basis van de afspraken die wij met je maakten. We stellen zelf updates voor en jij houdt de touwtjes stevig in handen met ons platform OutShoutCentral™. Je hoeft je niet te verdiepen in de laatste technieken, je hoeft alleen maar de richting aan te geven en wij doen de rest.

Een goede marketingstrategie heeft regelmaat ingebouwd zitten. Zo blijf je steeds aanwezig en top-of-mind bij jouw doelpubliek: door te variëren in content en steeds te zoeken naar originele manieren om jouw boodschap aan te bieden. Wij maken het verschil tussen “soms” en “veel van het zelfde” en bieden “op vaste tijden” en “verfrissende ideeën“ aan.

Wij zijn het Zwitserse zakmes in jouw marketingplan: ons team bestaat uit mensen met ervaring. In tekst, in beeld, in een woud aan instellingen in jouw mailingpakket of website. Ons team houdt alle tools en marktontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Zo krijg je het beste van alle werelden.

Wat vinden zij
van ons product?

 

Wij laten graag onze klanten aan het woord. Met veel plezier en trots zetten wij regelmatig hun ideeën en doelstellingen om in posts en teksten voor hun website, social media en nieuwsbrief.

 

Nadat Out of Site onze webshop onderhoudt OutShout wekelijks onze kanalen, en met succes! Een stijging in klanttevredenheid en omzet!

  Jacqueline van Bommel - HotelPartner Equipment & Amenities
         
Jacqueline van Bommel

HotelPartner Equipment & Amenities

 

Tijdens onze reizen zijn we zelf te druk om lang stil te staan bij de technische details van een emailing. OutShout doet dat heel goed.

  Sabine Neirings - MaX - Incentive Events
         
Sabine Neirings

MaX - Incentive Events

 

Contact met onze schoonmaakmedewerkers is cruciaal voor een positieve werkervaring. OutShout zorgt dat onze medewerkers enthousiast blijven.

  Kim de Ligt - HotelPartner Housekeeping & Cleaning
         
Kim de Ligt

HotelPartner Housekeeping & Cleaning